top of page

RÓLAM

Szemléletmód

Hiszek abban, hogy a változás, változtatás lehetősége, előttünk áll és bennünk rejlik. Ehhez azonban nem mindig találjuk az utat egyedül. Az életünkben megjelenő krízishelyzetek, túlfeszített tempó, stressz, munka-magánélet egyensúlyának megingása, életvezetési, családi, párkapcsolati nehézségek nyomán előfordulhat, hogy úgy érezzük, valahol elvesztünk út közben. Fontos számomra, hogy egyéni élethelyzetükhöz, fejlődési igényeikhez, nehézségeikhez rugalmasan igazodva tudjam támogatni, kísérni a hozzám fordulókat.  

Tapasztalatok


Jelenleg a Vári Rendelőben dolgozom egyéni pszichológiai konzultációk keretében. A hozzám fordulókat önismeret, önértékelés, egyéni kompetenciák fejlesztésében, személyes és szakmai célok meghatározásában, munka-magánélt egyensúlyának kialakításában,  párkapcsolati problémák és karrier tanácsadás területén támogatom.

Az intézménypszichológusként valamint munkaerőpiaci tanácsadóként eltöltött időszak során a munka-magánélet egyensúlyának kialakítása, visszaállítása, stresszkezelés, idő- és erőforrás-menedzsment  hangsúlyos szerepet kapott. Emellett több évig dolgoztam kommunikációs tanácsadóként is, ahol az asszertív kommunikáció, problémamegoldó gondolkodás, az időmenedzsment és stresszkezelés fontos eszközei voltak a munkámnak.

Képzettségek

  • Munka és szervezet szakpszichológus jelölt - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

  • Integratív terapeuta – Integratív Pszichoterápiás Egyesület

  • Okleveles pszichológus – Szegedi Tudományegyetem

  • Kommunikációs szakember – Károli Gáspár Református Egyetem


Módszerek


Munkám szempontjából meghatározó az integratív szemlélet, így a közös munka során a hagyományos verbális módszer mellett integratív terápia eszközeit (NLP, relaxáció, képi élményfeldolgozás, Ego state technikák, kognitív elemek) alkalmazom.

A kommunikáció meghatározza a mindennapi életünket, így a belső, lelki munka során is fontos eszközünk. A verbális és képzeleti működés, azaz a beszélgetés és egyéni képélmény összekapcsolása a belső konfliktusok feltárásának és feloldásának, önmagunk mélyebb megismerésének, konfliktushelyzetek asszertív kezeléséhez vezető hatékony eszköze lehet.

background-balance-beach-boulder-289586.
Rólam: About Me
bottom of page