top of page
aziz-acharki-U3C79SeHa7k-unsplash.jpg

EGYENSÚLYBAN ÖNMAGUNKKAL - TÍZ ALKALMAS EGYÉNI PSZICHOLÓGIAI KONZULTÁCIÓ

Egyensúlyban a munka és a magánélet területén

Nap mint nap szembesülhetünk a ténnyel, hogy bizony 24 óra áll rendelkezésünkre. A mindennapok mókuskerekében a munka és magánélet közötti törékeny egyensúly fenntartása komoly feladatot jelenhet számunkra. És a mérleg gyakran billen. A megjelenő időhiány, kimerültség, saját igényeik háttérbe szorítása, a borsos teendőinkkel való megküzdés megbillentheti a belső egyensúlyunkat, állandó kimerültségérzéshez, fáradtsághoz, ingerlékenységhez, elégedetlenség érzéshez vezetve. Napjaink kiszámíthatatlan változásai sem könnyítik meg a belső egyensúly kialakítását.

Teljesen természetesen jelenik meg az igény arra, hogy megálljunk egy pillanatra, tudatosítsuk megéléseinket, gondolatainkat, érzéseinket, hogy foglalkozhassunk önmagunkkal, saját igényeinkkel. A tíz alkalmas egyéni konzultáció erre nyújt lehetőséget. A közös munka során tudatosulhatnak, kifejezésre kerülhetnek a feszültség, stressz hátterében álló tényezők, gondolatok és érzések. Ez a belső, önismereti munka új nézőpontot és tágabb rálátást nyújthat az aktuális élethelyezti nehézségre, lehetőséget nyújtva ezáltal a változásra, változtatásra.

A hozott nehézség jellegének megfelelően, illetve a konzultáció során megjelenő egyéni igények mentén, közösen alakítjuk ki a konzultáció menetét, illetve megbeszélés alapján a konzultációk számát. A konzultáció nem minősül terápiának.

Konzultációs díj: 12000 Ft/alkalom

Amennyiben segítségére lehetek, várom szeretettel!

Munka-magánélet egyensúlya: About Me
bottom of page